Harvning af ridebaner

Vi harver vore ridebaner efter behov, men helst et par gange om ugen.

Rikke er ansvarlig for harvning af baner.

Vandingsanlæg i Ridehallen

Vi vander vores ridebane i ridehallen efter behov for at undgå støv i ridehallen. Hvis der er noget som ikke fungere kan du slukke på hovedafbryderen bag barrieren i ridehallen og husk at sende en mail eller ring til Rikke.

Rikke er ansvarlig for vandingsanlægget.

Opbygning og anvendelse af udendørs springbane

Når sommersæsonen starter så er det tid til at vores springrytter bygger springbanen op udendørs. Springene bæres fra ridehallen ud og stilles op på vores udendørs springbane. Når sæsonen slutter skal du hjælpe til med at få springene slæbt ind i ridehallen igen.

Du skal ikke have lov af bestyrelsen til at bygge springbanen udendørs – det er helt op til dig selv, hvornår du har lyst til at slæbe springmaterialet ud og bygge springene op.

I starten af sommeren giver bestyrelsen måske lov til græsning på springbanen.

Ridehallen 20*60m stort og lyst

Dommerrummet og rytterstuen i ridehallen 20*60m

20*60m dressurbane, lavet af knuste muslinger blandet med sand. Altid frostfri

skal/sand bane 20*60m

Lille sand dressurbane

Springmarken klar til opsætning

Facilitetskort
For at kunne anvende rideklubbens faciliteter skal du være medlem af Fanø Rideklub samt købe et facilitetskort. Facilitetskortet giver dig mulighed for at bruge klubbens stor ridehal, muslinge-skalbanen, den lille dressurbane, klubbens roundpen samt springbanen.

Facilitetskort gælder et år eller du kan købe adgang til faciliteterne på timebasis. Facilitetskortet knytter sig til hesten. Det timebaserede facilitetskort betales ved at du skriver dig på listen, som hænger i ridehallen.