Faciliteter

Klubben har en 20 x 60 meter ridehal samt en stor, flot anlagt udendørs ridebane, udendørs springbane og en mindre bane til longering. Derudover har vi en equikinetic bane, som i sommerperioden ligger udendørs, så alle kan træne i det gode vejr. Sidst men ikke mindst har vi en kæpheste springbane til de yngste, som kan lege udenfor i sommerperioden. 

Ridehallen 20*60m stort og lyst

Ridehallen 20*60m stort og lyst

Lille sand dressurbane

Lille sand dressurbane

Facilitetskort
For at kunne anvende rideklubbens faciliteter skal du være medlem af Fanø Rideklub samt købe et facilitetskort. Facilitetskortet giver dig mulighed for at bruge klubbens store ridehal, udendørsbanen, longeringsbanen samt springbanen.

Facilitetskort gælder et år eller du kan købe adgang til faciliteterne på timebasis. Facilitetskortet knytter sig til ekvipagen. Det timebaserede facilitetskort betales ved, at du skriver dig på listen, som hænger i ridehallen.

Skal man have facilitetskort til to heste, betaler man 1/2 pris for nr. 2. Skal man have facilitetskort til en hest, som en anden har facilitetskort til (partskort), betaler man også 1/2 pris. Tredje og yderligere heste betaler man ikke for. 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk